A Diensten voor grote bedrijven

Diensten voor grote bedrijven

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wereld van ICT-, Internet-, Privacy-, social media-, digitale marketingrecht.

Bij grotere ondernemingen zijn juridische problemen dikwijls moeilijker, complexer of met een internationale weerslag. De juristen van Easylegal kunnen uw bedrijfsjuristen bijstaan bij ICT, privacy, (online) marketing problemen.

Easylegal benadert juridische dienstverlening op een eigentijdse manier. 

Tijd kost geld en dat is voor elke organisatie van toepassing.  Bij Easylegal daarom geen lange afspraaktijden maar instant advies  via videocall door specialisten, tegen een passend tarief, wanneer het u past.

Als grotere organisatie heeft u veel juridische documenten.  Maar zijn deze nog steeds up-to-date aan de strenge privacy of marketingwetgeving?  De juristen van Easylegal kunnen deze nakijken en gepast advies over aanpassingen geven. Of u kan zelf op maat de nodige juridische documenten maken.

De GDPR/AVG lastig?  Niet zo wanneer u wetgeving omzet in een strategisch wapen.  Met ons certificeringsprogramma wordt privacy in drie heldere stappen een onderscheidende propositie van uw organisatie, of simpelweg een praktische wijze van voldoen aan de wetgeving.

U kan bij ons terecht voor alle juridische vragen rond Sociale Media, ICT, Internet, Marketing, E-commerce en Intellectuele eigendom. 

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 052 37 47 82, of stuur ons een mail via: info@easylegal.be

Vragen u terug te bellen via onderstaand contactformulier kan ook: een van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Overzicht van onze diensten

Meer over deze diensten

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

UW GEGEVENS
 
Uw naam *

 
Uw e-mailadres *

 
Uw telefoonnummer *

 

Waarover heeft u informatie nodig? *

 

Wanneer mogen wij u contacteren? Indien spoedeisend, kan het nog vandaag. *

 

Om hoe laat? *

 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante wijzigingen in ICT en internetrecht.

 
 

Sint Janstraat 68, 1785 Merchtem
info@easylegal.be
+32 (0) 52 37 47 82
BE

 UW GEGEVENS
 


 


 

 

 

Over Easylegal

Onze mensen
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Cookieverklaring

Reacties gesloten.