A Diensten voor ICT

Diensten voor ICT

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wereld van ICT-, Internet-, Privacy-, social media-, digitale marketingrecht.

ICT en internet zijn snel groeiende markten waarvoor regelgeving een zeer complexe juridische materie is. De juristen van Easylegal zijn bedreven in deze rechtsdomeinen.

Easylegal benadert juridische dienstverlening op een eigentijdse manier. 

Geen lange afspraaktijden maar instant advies via videocall door specialisten, tegen een passend tarief, wanneer het u past.

Juridische documenten zijn voor 80% standaard.  Wij concentreren ons op de overige 20%. Het resultaat is een juridisch correct document, op maat van uw organisatie tegen een schappelijke prijs én nagekeken voor een jurist.

Als ICT-specialist heeft u te maken meer zeer specifieke problemen. Door onze multidisciplinaire aanpak verstaan wij de taal van ICT-ers en zijn wij in staat u pasklare oplossingen te geven.

De GDPR/AVG lastig?  Niet zo wanneer u wetgeving omzet in een strategisch wapen.  Met ons certificeringsprogramma wordt privacy in drie heldere stappen een onderscheidende propositie van uw organisatie, of simpelweg een praktische wijze van voldoen aan de wetgeving.

U kan bij ons terecht voor alle juridische vragen rond Sociale Media, ICT, Internet, Marketing, E-commerce en Intellectuele eigendom. 

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 052 37 47 82, of stuur ons een mail via: info@easylegal.be

Vragen u terug te bellen via onderstaand contactformulier kan ook: een van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Overzicht van diensten voor ICT

Heeft u voor uw organisatie een escrow of continuïteitsregeling nodig of krijgt u deze vraag van uw klant?  Dit is een belangrijke vraag in geval van faillissement van de dienstverlener.  Easylegal zorgt voor een solide juridische basis.

Meer informatie over deze dienst.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

UW GEGEVENS
 
Uw naam *

 
Uw e-mailadres *

 
Uw telefoonnummer *

 

Waarover heeft u informatie nodig? *

 

Wanneer mogen wij u contacteren? Indien spoedeisend, kan het nog vandaag. *

 

Om hoe laat? *

 

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante wijzigingen in ICT en internetrecht.

 
 

Sint Janstraat 68, 1785 Merchtem
info@easylegal.be
+32 (0) 52 37 47 82
BE

 UW GEGEVENS
 


 


 

 

 

Over Easylegal

Onze mensen
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Cookieverklaring

Reacties gesloten.