Blog

Juridische tips blog posts

 

Heb je een sociale media-pagina of ben je host van een Facebook-groep dan vraag je je misschien af … Welke juridische bescherming heb ik nodig voor sociale media?  Misschien ben je bang om tips of oplossingen te plaatsen die verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd of als ‘advies’ worden beschouwd en ga je daarom niet voluit. Je wil immers niet in problemen komen.

 

Lees meer

Misschien is het wel je allereerste één-op-één programma ooit. Je bent klaar om ermee aan de slag te gaan maar je weet niet zeker of alles wel wettelijk in orde is. Misschien heb je al de eerste beta-versie getoond aan een handvol klanten en ben je nu klaar voor het grote publiek. Of is het je eerste high-end VIP dag die een belangrijke omzet kan betekenen.

 

 

Lees meer

Categorieën

 

Coach-klant overeenkomst

Website disclaimer

Vennootschappen

Alle informatie die naar een persoon leiden zijn persoonsgegevens En het is aan jou als ondernemer om ervoor te zorgen dat je klanten erop kunnen vertrouwen dat jij hun gegevens vertrouwelijk behandelt.

Je hebt al privacygevoelige gegevens ook als je maar een paar klanten hebt.
Een naam, adres, telefoonnummer zijn al voldoende.

 

Lees meer

  1. Kopiëren is een inbreuk op iemands auteursrecht
  2. Iemand heeft voor dit document betaald
  3. Dit document zal je niet volledig beschermen

  4. Geen garantie dat dit document juridisch correct is

 

Geen idee welke documenten je allemaal nodig hebt? Geen probleem: plan hier je gratis 20 min. adviesgesprek.

 

Easylegal VOF
Sint Janstraat 68
B 1785 Merchtem
BE 0681.787.462
pascale@easylegal.be
0476/77.66.87
https;//www.easylegal.be

Disclaimer
Algemene voorwaarden
Privacypolicy

De informatie via deze website verspreid is slechts voor informatieve en educatieve doeleinden. Het is geen juridisch advies op maat van de klant en doet geen klant-jurist overeenkomst ontstaan. Ontvangers van de nieuwsbrief of websitebezoekers ontvangen informatieboodschappen over juridische producten en diensten en passen best deze informatie pas toe na inwinnen van juridisch advies. Dit is anders wanneer de klant via de adviesknop werkelijk juridisch advies aanvraagt. Alle nieuwsbriefontvangers hebben uitdrukkelijk toegestemd in de ontvangst ervan en kunnen zich ten allen tijde uitschrijven via de opt-out in elke nieuwsbrief. Testimonials op deze website zijn voorbeelden van klantresultaten en werden geverifieerd op hun juistheid.

 

 

Reacties gesloten.