Juridische adviezen

Diensten > Juridische adviezen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wereld van ICT-, Internet-, Privacy-, social media-, digitale marketingrecht.

Of u nu een vraag heeft over privacy, big data, digitale marketing of social media, Easylegal geeft u praktisch juridisch advies waarop u kan vertrouwen.

Onze juristen helpen bij het opstellen van contracten, nakijken van uw online reclamecampagnes, reageren op negatieve reviews op social media, … en geven antwoorden op privacy-gerelateerde vragen.

Voordelen van Easylegal:

Als klant mag u een snelle behandeling van uw vragen en problemen verwachten. Geen getalm maar directe actie door onze juristen. Hieraan werken we dagelijks en zijn we trots op.

Wij zijn een juridisch kantoor in een deelgebied van het recht waar onze juridische en technische expertise samen komen en we echt een verschil kunnen maken voor de klant.

Onze juristen geven u een relevante oplossing voor uw probleem.  Ook minder gunstige antwoorden gaan wij niet verbloemen.  Alleen met duidelijk antwoord kan u aan de slag.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 052 37 47 82, of stuur ons een mail via: info@easylegal.bel. 

Vragen u terug te bellen via onderstaand contactformulier kan ook: één van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Meer informatie over deze dienst. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  UW GEGEVENS
   
  Uw naam *

   
  Uw e-mailadres *

   
  Uw telefoonnummer *

   

  Waarover heeft u informatie nodig? *

   

  Wanneer mogen wij u contacteren? Indien spoedeisend, kan het nog vandaag. *

   

  Om hoe laat? *

   

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van interessante wijzigingen in internet, social media, marketing en privacyrecht en schrijf mij in voor de nieuwsbrief

   
   

   
   

  Soortgelijke diensten

  ons logo invert1

  EasyLegal vof
  Sint Janstraat 68
  1785 Merchtem
  info@easylegal.be
  +32 (0) 52 37 47 82
  BE 0741.883.615

  Reacties gesloten.