Wie zijn we

Snelheid

Specialisatie

Relevantie

Wie we zijn

Easylegal is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in ICT-, Privacy-, Marketing-, Social Media en Internetrecht

De digitale wereld is een snel veranderende wereld met tal van mogelijkheden die u snel kunnen verleiden om verder te gaan dan wat wettelijk toegelaten is.

ICT, internet en intellectuele eigendom zijn complexe gebieden waar de wet nogal eens achter de snel veranderende feiten aanloopt. Dat maakt juridisch advies op dat vlak geen eenvoudige zaak. Easylegal heeft ruime ervaring met het interpreteren van het recht vanuit de praktijk en geven u graag “ja/neen” antwoorden en geen 4 pagina’s juridsch jargon.

Onze kernactiviteiten

Easy Legal heeft zich toegelegd op de diepgang van digitaal ondernemen in combinatie met de rechtsgang.

Inhoudelijk omvat dit dat wij ook bemiddelen dmv alternatieve geschillenregeling voor onze klanten om zo dure advocaatkosten uit te sparen.  In samenspraak met onze klanten gaan we voor een snelle en haalbare oplossing voor beide partijen.

We ondersteunen onze klanten dmv juridische adviezen, bemiddeling, contracten in volgende juridische focusgebieden: e-commerce, privacy, (digitale) marketing, social media en ICT.

Onze visie

Onze jarenlange expertise binnen de digitale wereld en de juridische geplogenheden hieromtrent geven u een zeker gemoedsrust alsook een professionele uitstraling tijdens het ondernemen.

Onze specialisatie maakt dat wij vragen over ICT-recht, digitale marketing, commerciële communicatie, privacy, social media snel kunnen beantwoorden

Aan ellenlange juridische motivaties zonder duidelijk antwoord heeft u niets. Van ons ontvangt duidelijk en onmiddellijk toepasbaar advies.

Onze kernwaarden

Snelheid

Als klant mag u een snelle behandeling van uw vragen en problemen verwachten. Geen getalm maar directe actie door onze juristen. Hieraan werken we dagelijks en zijn we trots op.

Specialisatie

Wij zijn een juridisch kantoor in een deelgebied van het recht waar onze juridische en technische expertise samen komen en we echt een verschil kunnen maken voor de klant.

Relevantie

Onze juristen geven u een relevante oplossing voor uw probleem.  Ook minder gunstige antwoorden gaan wij niet verbloemen.  Alleen met duidelijk antwoord kan u aan de slag.

ons logo invert1

EasyLegal vof
Sint Janstraat 68
1785 Merchtem
info@easylegal.be
+32 (0) 476/77.66.87
BE 0741.883.615

Reacties zijn gesloten.