over ons

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wereld van ICT-, Internet-, Privacy-, social media-, digitale marketingrecht.

De digitale wereld is een snel veranderende wereld met tal van mogelijkheden die je snel kunnen verleiden om verder te gaan dan dat wettelijk toegelaten is.

Niet elke ondernemer is zich bewust van de impact en reikwijdte van onze digitale opzet en beseft niet altijd welke mogelijke problemen/claims er boven zijn hoofd hangen door te handelen in juridische onwetendheid.

Onze kernactiviteiten

Easy Legal heeft zich toegelegd op de diepgang van digitaal ondernemen in combinatie met de rechtsgang.

Inhoudelijk omvat dit dat wij ook bemiddelen dmv alternatieve geschillenregeling voor onze klanten om zo dure advocaatkosten uit te sparen.  In samenspraak met onze klanten gaan we voor een snelle en haalbare oplossing voor beide partijen.

We ondersteunen onze klanten dmv juridische adviezen, bemiddeling, contracten in volgende juridische focusgebieden: e-commerce, privacy, (digitale) marketing, social media en ICT.

Onze visie

Onze jarenlange expertise binnen de digitale wereld en de juridische geplogenheden hieromtrent geven u een zeker gemoedsrust alsook een professionele uitstraling tijdens het ondernemen.

Easylegal kiest voor deze niche omdat wij door onze juridische en technische kennis een unieke dienst kunnen leveren.  Onze specialisatie maakt dat wij vragen over ICT-recht, digitale marketing, commerciële communicatie, privacy, social media snel kunnen beantwoorden

Bij ons geen ellenlange juridische motivatie met als resultaat "dit hangt van bepaalde factoren af", maar een duidelijk, begrijpelijk en direct toepasbaar antwoord.

Onze kernwaarden

Snelheid

Als klant mag u een snelle behandeling van uw vragen en problemen verwachten. Geen getalm maar directe actie door onze juristen. Hieraan werken we dagelijks en zijn we trots op.

Specialisatie

Wij zijn een juridisch kantoor in een deelgebied van het recht waar onze juridische en technische expertise samen komen en we echt een verschil kunnen maken voor de klant

Relevantie

Onze juristen zijn geven u een relevante oplossing voor uw probleem.  Ook minder gunstige antwoorden gaan wij niet verbloemen.  Alleen met duidelijk antwoord kan u aan de slag.

Sint Janstraat 68, 1785 Merchtem
info@easylegal.be
+32 (0) 52 37 47 82
BE

Reacties gesloten.