Wie zijn we

Snelheid

Specialisatie

Relevantie

Wie we zijn

Easylegal is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in ICT-, Privacy-, Marketing-, Social Media en Internetrecht

De digitale wereld is een snel veranderende wereld met tal van mogelijkheden die u snel kunnen verleiden om verder te gaan dan wat wettelijk toegelaten is.

De juristen van Easylegal zijn zich bewust van de impact en reikwijdte van uw digitale opzet en begrijpen welke mogelijke problemen/claims er boven uw hoofd hangen door te handelen in juridische onwetendheid.

Onze kernactiviteiten

Easy Legal heeft zich toegelegd op de diepgang van digitaal ondernemen in combinatie met de rechtsgang.

Inhoudelijk omvat dit dat wij ook bemiddelen dmv alternatieve geschillenregeling voor onze klanten om zo dure advocaatkosten uit te sparen.  In samenspraak met onze klanten gaan we voor een snelle en haalbare oplossing voor beide partijen.

We ondersteunen onze klanten dmv juridische adviezen, bemiddeling, contracten in volgende juridische focusgebieden: e-commerce, privacy, (digitale) marketing, social media en ICT.

Onze visie

Onze jarenlange expertise binnen de digitale wereld en de juridische geplogenheden hieromtrent geven u een zeker gemoedsrust alsook een professionele uitstraling tijdens het ondernemen.

Onze specialisatie maakt dat wij vragen over ICT-recht, digitale marketing, commerciële communicatie, privacy, social media snel kunnen beantwoorden

Aan ellenlange juridische motivaties zonder duidelijk antwoord heeft u niets. Van ons ontvangt duidelijk en onmiddellijk toepasbaar advies.

Onze kernwaarden

Snelheid

Als klant mag u een snelle behandeling van uw vragen en problemen verwachten. Geen getalm maar directe actie door onze juristen. Hieraan werken we dagelijks en zijn we trots op.

Specialisatie

Wij zijn een juridisch kantoor in een deelgebied van het recht waar onze juridische en technische expertise samen komen en we echt een verschil kunnen maken voor de klant.

Relevantie

Onze juristen geven u een relevante oplossing voor uw probleem.  Ook minder gunstige antwoorden gaan wij niet verbloemen.  Alleen met duidelijk antwoord kan u aan de slag.

Onze mensen

Gedreven ondernemer met een hart voor marketing .

Ervaren in het vermarkten van producten via digitale weg.

Google Adwords en Microsoft adverting zijn dagelijkse kost, door de ervaring weet ondergetekende als geen ander de beleidslijnen, de do’s en de don’ts.

Manuel heeft een enorme interesse in alles wat te maken heeft met ICT-, Privacy-, Marketing-, Social Media, en Internetrecht.

Publicatie4

Pascale is juriste met meer dan 20 jaar ervaring als advocate en juriste.

Ze creëert contracten en stuurt een team van juristen aan.

Met haar ICT en internet achtergrond binnen de advocatuur heeft ze een specialisatie ontwikkeld , welke wij graag met u delen.

Reacties gesloten.