Dienst signaleringsdienst

Diensten > Signaleringsdienst

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de wereld van ICT-, Internet-, Privacy-, social media-, digitale marketingrecht.

Als organisatie tijdig op de hoogte zijn van voor uw organisatie relevante wetswijzigingen, belangrijke rechtspraak en andere regelgeving is belangrijk zodat u zich tijdig in orde kan stellen. Met de signaleringsdienst van Easylegal is uw organisatie tijdig aangepast.

Niets zo vervelend om in allerlei bronnen op zoek te gaan naar wetswijzigingen met het risico iets over het hoofd te zien

Vooreerst kijken we samen met u welke onderwerpen voor uw organisatie belangrijk zijn.  Bv. (online) marketing, webwinkel, privacy, ICT-recht, …

Wekelijks maken wij een overzicht van alle voor uw organisatie relevante (op til zijnde) wijzigingen.  U krijgt dan in begrijpelijke taal een korte schets van wat voor u belangrijk is.  Is dit voor u niet voldoende, dan kan u ons uiteraard hierover telefonisch om bijkomende informatie vragen.

De frequentie van updates is afhankelijk van wat voor uw organisatie speelt.

Kostprijs van de signaleringsdienst

€ 195,- / jaar (excl. BTW)

Inhoud van de dienst

  • Easylegal houdt u op de hoogte van (komende) wetswijzigingen, rechtspraak en andere regelgeving in de onderwerpen welke voor u belangrijk zijn. 
  • Wekelijks krijgt u van ons een overzicht met korte beschrijving van wat voor u relevant is als ook verwijzing naar de bron.  Volstaat het overzicht niet, dan kan u ons telefonisch of via mail om verduidelijking verzoeken.

Meer over signaleringsdienst:

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 052 37 47 82, of stuur ons een mail via: info@easylegal.bel. 

Vragen u terug te bellen via onderstaand contactformulier kan ook: één van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

Meer informatie over deze dienst. 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 
 

Soortgelijke diensten

ons logo invert1

EasyLegal vof
Sint Janstraat 68
1785 Merchtem
info@easylegal.be
+32 (0) 52 37 47 82
BE 0741.883.615

Reacties zijn gesloten.