Dienst fiscale voordelen auteursrechten

Geef uzelf opslag

Snel en eenvoudig

Facturen met uw logo

Fiscaal gunstige regeling voor auteursrechten

Auteursrechten zijn van toepassing op veel creaties

Als designer, developer, fotograaf, regisseur, … optimaal gebruik maken van uw auteursrechten. Komt u ook in aanmerking?

In 3 stappen meer inkomsten uit auteursrechten

1

Wij kijken na of u in aanmerking komt

2

Uw klant ontvangt een factuur

3

U krijgt (meer) betaald

Meer informatie over deze dienst of u heeft een andere juridische vraag

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 0476/77.66.87, of stuur ons een mail via: info@easylegal.bel. 

Vragen u terug te bellen via onderstaand contactformulier kan ook: één van onze juristen neemt dan vrijblijvend contact met u op.

   UW GEGEVENS
   

   

   

   

   

  Gerelateerde diensten

  Bescherming auteursrechten

  Ook binnen domeinen als ICT-, internet, marketing en social media speelt het auteursrecht een belangrijke rol.  Vrijwel elke foto, design van een webpagina, software, marketingstrategie wordt hierdoor beschermd. Het auteursrecht ontstaat vanzelf.  Het gebruik ervan gebeurt via licenties.

  Privacy audit

  Sedert de invoering van de GDPR/AVG in mei 2018 is het privacy landschap drastisch veranderd.  Alle organisaties moeten voortaan voldoen aan strikte eisen in de omgang met persoonsgegevens  Zet deze wetgeving om in een strategisch wapen met het privacycertificaat.

  Marketing campaign

  Doelgericht klantenprofielen zijn bij online marketing uiterst belangrijk.  Klantenprofielen worden opgebouwd door cookies waartegen betrokkenen zich kunnen verzetten.  Het concept retargeting wordt hierbij veel toegepast.  Wij gaan na waar u uw campagne eventueel moet bijsturen om in orde te zijn met privacywetgeving.

  Reacties zijn gesloten.